Privatlivspolitik

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering. Vi anstrenger os for at begrænse personoplysninger til det absolutte minimum for at kunne bruge fishnote.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Fishnote, kan du rette henvendelse på email: info@fishnote.com

Synlighed af oprettet ture

Ture som oprettes på fishnote som ikke er private kan ses af andre brugere og deles på sociale medier og er derfor synlige af omverdenen.

Cookies

Info om cookies

Dette website anvender cookies i forbindeles med trafikmåling og sitets tekniske funktionalitet. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Hvis du vil vide mere om cookies og hvordan man kan slette dem kan du se en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad bruger Fishnote cookies til?

Cookies benyttes til at huske at du er logget ind, så du ikke skal logge ind på hver side. Derudover anvendes cookies til at føre statistik over antallet af brugere samt deres færden i website.

Hvis du har nogle tvivl omkring vores privatlivspolitik er du meget velkommen til at kontakte os på: info@fishnote.com